Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoice podejmie współpracę ze sponsorem

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed przeczytaniem ogłoszenia proszę o zapoznanie się z poniższą adnotacją.

Przeszłość na tym forum mam taką jaką mam. Tego nie zmienię. Zacznę od początku. Na mpcforum jestem od 1,5roku. Kont miałem bardzo, ale to bardzo dużo. Było kilka nicków. Oczywiście najbardziej jestem znany pod nickiem Cannzas(to nazwa pierwotna).

Pierwszy serwer, który miałem była ArkaniaMT2, którą sponsorował Kretowski(Tomek). Serwer stał jak na moje umiejętności długo, bo prawie 6mc. Na plikach ROM2, które dostałem od Sasoriego. @Sasori® Ciężko z nimi było, bo padały, ale ważne, że potem stało w miarę stabilnie.  Między nami wyszło jak wyszło. Niestety serwer ArkaniaMT2 padł ze względu, że jeden z administratorów dał dostęp do konta GM'a, który zrobił OXa i rozdawał eq przez event. Serwera nie było sensu ratować przy 100online w końcowej fazie działania. 

Potem dostałem propozycję od Dominika o stworzenie serwera na plikach ConcordiMT2 co było najgorszym błędem jaki mogłem zrobić. Serwer MonteraMT2 stał bardzo krótko, bo 2mc. Nie zarobiłem z niego kompletnie nic.

Nie ma tutaj co ukrywać, każdy ma swoje początki.

Osoby, które nie wiedzą jak było niech nie oceniają ludzi po opiniach innych. 

Plotki, które powstały, że coś ukradłem... Nie nic nie ukradłem, a jeżeli tak to proszę o rzetelny dowód.

Dziękuję za współpracę do pewnego czasu z @kombajnik naprawdę dobry sponsor, niestety odbiło mi i powiedziałem kilka złych rzeczy na jego temat. 

Dziękuję również @Sasori® za projekt ArkaniaMT2, który udał się dobrze na tamte czasy.

Do projektu MonteraMT2 się nie przyznaję... 

Dziękuję również @Sheila^^ za dotychczasową pomoc z plikami/stroną etc.

Poszukuję osoby, która jest wstanie zainwestować w projekt, który jest tworzony dłuższą chwilkę. %5E%5E.png

Oferuję : ​

• Ukończony projekt w 90%,
  • Kulturę osobistą,
  • Umiejętności,
  • Uczciwość,
  • Stały kontakt poprzez GG/TS3/FB/TEL,

Oczekuję : 

• Uczciwości,
  • Maszyny,
  • Reklamy,

Kontakt : 

• Gadu-Gadu : 54132947
  • Numer Telefonu (Podam po wstępnej konsultacji i dogadaniu)
  • Facebook (Podam po wstępnej konsultacji i dogadaniu)

Jeżeli będziesz zainteresowany współpracą zapraszam do kontaktu. Możliwość spotkania się. Wiadomo... Lepsza współpraca wtedy, gdy wiesz z kim masz do czynienia. 

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Nie polecam bo canzas xD

Idź rób rework Verdea v123. To, że miałem kupić kiedyś od ciebie ten projekt, a się rozmyśliłem nie znaczy, że będzie nie polecam bez podstawy. Jak już to *Cannzas

P.S nie spam mi w temacie. Masz coś do powiedzenia zapraszam na PW.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Ja polecam akurat Cannzasa, ponieważ to kolega mojego kumpla ;) Wie, co robi. Myślę, że gdybym miał większe finanse to zainwestowałbym bez obaw.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Ja polecam akurat Cannzasa, ponieważ to kolega mojego kumpla ;) Wie, co robi. Myślę, że gdybym miał większe finanse to zainwestowałbym bez obaw.

Dziękuję za pozytywny komentarz. Nadal aktualne.

Opublikowano

Idź rób rework Verdea v123. To, że miałem kupić kiedyś od ciebie ten projekt, a się rozmyśliłem nie znaczy, że będzie nie polecam bez podstawy. Jak już to *Cannzas

P.S nie spam mi w temacie. Masz coś do powiedzenia zapraszam na PW.

Japierdole ty masz jakies niedojebanie?xD verdei juz nie ma i nie bedzie ;p wiec nie wiem o czym do mnie rozmawiasz

OQqSOv4.png

Opublikowano

A ja tam polecam Cannzasa, jest to fajna osoba, mieliśmy trochę złych chwili jak i tych dobrych ;)

Ps. Jak nie oszukujesz, to oddaj mi te 100 zł xD

O ile pamiętam to jakieś Sf kupywałeś ode mnie. 

Dzięki za pozytywny komentarz !

Opublikowano

Śmiechłem, Cannzas pierdolnij się w łeb po raz drugi.

Dominik - Projekt MonteraMT2 cya :) Nie potrzebuję Twojej opinii w tym temacie.

To w końcu masz 16lat czy 30 ? Zdecyduj się jak zdjęcie sąsiada dawałeś.

Opublikowano

A kiedy będzie eranis?

Niedługo.

@ Właśnie szukam sponsora na ten projekt :) Będą dodane jeszcze nowości...

Opublikowano

Niedługo.

@ Właśnie szukam sponsora na ten projekt :) Będą dodane jeszcze nowości...

W postaci tureckiego source?  xD  xD

topic, Nie polecam, nikłe szanse że projekt tego idioty będzie miał prawo bytu.

Opublikowano

W postaci tureckiego source?  xD  xD

topic, Nie polecam, nikłe szanse że projekt tego idioty będzie miał prawo bytu.

Nie musisz już tutaj spamić Dominiku. 3 twoje posty zupełnie mi wystarczą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...